Hunde til adoption på Kreta

Hunde til adoption på Kreta

Hvis du er interesseret i at adoptere en hund, som stadig befinder sig på internatet, bedes du kontakte os på email: kontakt@krgh.dk eller på tlf: 21 38 36 12, hvor du fortæller lidt om dig selv – alder, familie, boligforhold, andre dyr, hundeerfaring og hvilken hverdag hunden vil få hos dig.

Unghunde hunde (mellem 1 år og 2 år):

Jason er ca. 2 år.

Han har en fin pjusket pels i smukke blå/grå og beige farver.

Jason har været på internatet siden han var helt lille, og han har desværre ikke fået så meget menneskekontakt og er derfor blevet afventende og tilbageholden overfor mennesker.

Han vil helt sikkert kunne blive en rigtig god hund med den rette tålmodighed og tilvænning, så han søger en familie, som vil har lyst til at hjælpe en lidt sky hund med at opbygge tillid. Han har brug for en rolig tilværelse, hvor tingene bliver gjort i hans tempo.

Diesel er mellem 9-10 måneder.

Han en glat og kort pels i sort og beige, og er en mellem størrelse hund.

Ha kom til internatet sammen med sin bror Ricko og hans to søstere, som er adopteret i Sverige. Diesel kommer en i møde, når man kommer ind i indhegningen, men tør så alligevel ikke helt.

Han søger en familie, som har lyst og tid til at gøre ham tryg og skabe tillid. Diesel skal lære alle hvalpeting, og så vil han helt sikkert blive en god familiehund.

 

Nalle

Han har en brun og sort farvet pels og er en mellem størrelse hund.

Nalle er ny på internatet og skal derfor lige vende sig til et liv som internathund. Han er lidt forsigtig, men kommer gerne frem, når man går ind i hans indhegning.

Han har brug et roligt sted, hvor familien vil tage tingene i hans tempo og lære ham alle ting med positiv læring.

Ricko er mellem 9-10 måneder.

Han en glat og kort pels i sort og beige, og er en mellem størrelse hund.

Han kom til internatet sammen med sin bror Diesel og hans to søstere, som er adopteret i Sverige. Ricko er lidt utryg over for nye mennesker, men er god og social med andre hunde.

Han søger en familie, som har lyst og tid til at gøre ham tryg og skabe tillid. Ricko skal lære alle hvalpeting, og så vil han helt sikkert blive en god familiehund.

 

 

Zorro er født i 2015.

Han har en blank sort pels og er en mellem/stor hund. Han er formentlig en blanding mellem en staffordshire bull terrier og en labrador.

Zorro er forholdsvis på internatet med sin ankomst i september måned sidste år, og han er en sød og skøn hund. Han er også god med andre hunde.

Han søger en kærlig famlie, som vil give ham det hundeliv han fortjener.

Lucky er en yngre dreng på mellem 1-2 år. Han minder rigtig meget om en labrador i udseende, størrelse og temperament.

Han er rigtig legesyg og en hyggefis, som vil egne sig godt hos en familie, som vil give ham al den opmærksomhed som han fortjener. Lucky er venlig af sind og fanger hurtigt ens opmærksomhed pga hans smukke sørgmodige øjne.

Voksne hunde (3-5 år):

Pinocchio er omkring 5 år.

Han er en mellem størrelse hund.

Pinocchio er en sød, venlig og charmerende dreng.

God med andre hunde - både hanner og tæver.

Han ønsker sig en kærlig familie, som vil give ham det hundeliv, som han fortjener, så skal han nok sørge for at give kærligt igen.

Zita

Attis er omkring 4-5 år.

Han har en fin pels i mørke og lysebrune farver med et hvidt bryst. Han er en robust mellem størrelse.

Attis er en stille og rolig dreng som nyder en hyggelig stund med nus og kæl. Han er ikke en hund, som farer frem, men er stadig en tillidfuld, glad og meget kærlig hund, når man kommer ind til ham. Han går sammen med to andre hanhunde, som han fungerer godt socialt med.

Fritz er født i 2014

Han har en smuk brun pels med et hvidt bryst og er en stor hund.

Fritz er lidt usikker på mennesker og kommer ikke til en af egen lyst. Man kan sagtens gå i hans indhegning, men hvis man nærmer sig, går han udenom.

Han har brug for en rolig familie, som har lyst til at skabe tillid og hjælpe en udsat hund. Han kan helt sikkert blive en dejlig familiehund, da han ikke er sky og gemmer sig.

 

Sam er født slut 2013.

Han er en korthåret schæferblanding, og er en mellem/stor størrelse hund.

Sam er en glad, venlig og meget kontaktsøgende dreng, som trives rigtig godt med andre tæver og hanner. Han ønsker sig et kærligt hjem, hvor han kan nyde et rigtig hundeliv og give sin famile en masse kærlighed.

Albin er født i 2013.

Han har en fin kort beige og hvid pels og et karakteristik tofarvet ansigt, og han er en mellem størrelse hund.

Albin er venlig, sød og social dreng, der elsker at lege med andre hunde. Han bor egentlig inde på internatet, men kan oppe over indhegninger og går deres for løs om dagen og i kæde om natten. Dette er ikke et optimalt hundeliv og han ønsker sig derfor en kærlig familie og en tryg base. Vi har tidligere haft gode erfaringer med udbryder konger på internatet, som har tilpasset og indordnet sig så godt hos en familie. Han har brug for positiv læring, aktivering og en social hverdag, og så vil en kommende familie få en skøn og kærlig hund.

Ozzy er omkring 4 år.

Han har en kort beige og hvid pels og er en mellem størrelse hund.

Ozzy er sød, venlig og aktiv hund. Kan ved første møde godt være lidt tilbageholden, men det varer kun et øjeblik, for så vil han meget gerne være tæt og uddele krammere.

Han fungerer godt med både hanner og tæver.

Ozzy stod en dag uden for internatet - uønsket som alle de andre hunde.

Han søger sin egen familie, som vil give ham opmærksomhed, nærvær og en aktiv hverdag, som han fortjener.

Svante er 3-4 år.

Han har en brun pels og eren mellem størrelse hund.

Svante kom til internatet sammen med sine forældre og søskende. Han er nygerrig omkring mennesker, men har brug for at bygge tillid op. Han har ikke set andet en internatet, så alting vil være nyt for ham.

Han søger derfor en familie, som vil udvikle og hjælpe en hund med at få bygget tillid op til mennesker og tage tingene i hans tempo.

Ældre hunde (5 år og op efter):

Amy er omkring 7 år.

Hun har noget husky i sig, og er en mellem størrelse hund.

Amy er meget glad, tillidsfuld og glad. Hun søger efter nærhed og vil meget gerne snakke og kæle. Hun leder efter sin helt egen familie, som vil give hende en tilværelse med omsorg og kærlighed, og som har tid og lys til at give hende et rigtig hundeliv.

Selma er omkring 5 år.

Hun har en kort lysebrun pels, og er en stor robust hund.

Selma er en sød, glad og venlig tæve, som opsøger kontakt, og som meget gerne vil snakke og kæle. Hun søger sin helt egen familie, som vil give hende en ny chance og en masse tid og nærvær.

Bølle er omkring 4 år.

Han har en fin brun pels med sort ryg, og er på størrelse med en labrador.

Bølle er en frisk og glad dreng, som godt kan lide at være højlydt, når man nærmer sig hans indhegning. Til gengæld elsker han, når man træder ind til ham og han begynder at logre med halen. Han er den mest søde og hengivne dreng. Han er samtidig også rigtig godt social med de andre hunde i indhegningen.

Tom er sammen med Emma alderspræsidenterne på internatet, da de begge er hele 10 år. Han har været på internatet siden dets begyndelse for 8 år siden, og det ville være fantastisk hvis han kunne komme ud til en kærlig familie, som ville give ham et otium i hans sidste leveår.

Tom er en stille og lidt forsigtig dreng.

 

Pige, mellem størrelse

Smilla er 4-5 år.

Mellem størrelse

Molle er omkring 6 år.

Han har en sort pels med lidt hvide pletter på brystet, og han er en mellem størrelse hund.

Molle er en sød hund, som ikke har haft det nemt. Da han kom til internatet var han i en indhegning, hvor han blev mobbet af de andre hunde. Dette gjorde, at han faldt sikkerhed på et tag, hvor han fast lå dag ud og dag ind. Han er nu flyttet til en mindre indhegning, som han heller ikke trives ved. Han er en stille og rolig dreng, som ikke generer nogen.

 

Han er lidt reserveret overfor nye personer, men er stadig selvom hans frygt er lidt stor. Han har brug for en kærlig familie, som vil give ham omsorg og nærvær, og tage tingene i Molles tempo.

Sessan er 6-7 år.

Hun har som mange af de andre hunde også været længe på internatet. Hun er på størrelse med en labrador og har en flot spraglet pels.

 

Hun er en skøn og rolig hund, men en forsigtig pige, som har behov for at opbygge tillid til mennesker. Når hun først har tillid og føler sig tryg, vil hun meget gerne snakke og kæle.

Hun har derfor brug for en familie, som har lyst til at vise Sessan, at folk er gode nok, og tage alting stille og roligt. Så skal hun nok blive en skøn familiehund.

Hun er god og social med andre hunde - både hanner og tæver.

 

Sture er ca. 5 år.

Han har en flot sort pels med et hvidt bryst og er en mellem/stor størrelse.

Han blev fundet sammen med en tæve og deres hvalpe, og sammen blev de bragt til internatet. En romantisk historie, som sluttede med, at nogle klippede hegnet op og stjal tæven.

Sture er en sød og venlig hund, som søger sin helt egen familie, der vil opfylde hans ønske om en tilværelse som en rigtig familiehund.

Ben er født i 2010.

Han går for sig selv helt nede i det bagerste hjørne af internatet. Det er desværre noget synd for ham, da han ikke får så meget opmærksomhed, og han er derfor blevet mere og mere sky overfor mennesker.

Han kom til internat som en hvalp med sin søster Nanna.

 

Han har brug for en familie, der vil hjælpe ham med at opbygge tillid til folk. Han har brug for et stille hjem, hvor han kan tage det hele i sit eget tempo.

Fiona er omkring 4-5 år.

Hun har en fin og kort lys og mørkebrun pels, og er en mellem størrelse hund.

Fiona er en sød, men lidt forsigtig pige., Hun vil gerne snakke og kæle, og, hun har en mild personlighed. Hun søger en familie, som vi give hende en ny chance, og bruge tid på at gøre hende tryg med en masse kærlighed og nærvær.

Daisy er omkring 5 år.

Hun minder meget om en sort schæfer, og er en stor slank hund.

Daisy er en meget sød og venlig hund. Hun fungerer fint med både tæver og hanhunde.

Har været på internatet en del år. Lige nu er hun lidt rastløs og er begyndt at tømme vandspandene, da alle hendes gode venner har fået hjem, hvilket påvirker hende meget, desværre. Så hun ville have rigtig godt af at komme væk derfra og selv få et kærligt hjem.

Monty er en ældre herre, som har været på internatet længe. Han er omkring 8 år, og er en stor slank hanhund..

Det virker til, at han har det fint på internatet, og han trives godt med både tæver og hanner.

Monty er en stille og rolig hund, som godt kan lide at blive kælet med.

Han har brug for en familie, som kunne tænke sig at give ham et fredligt otium fyldt med kærlighed, som han i den grad har fortjener.

Vinnie.

Hun har været længe på internatet. Vinnie går i en indhegning, hvor hun er lederen. De andre hunde er sky, men hun kommer altid hen til hegnet for at blive kælet og nusset med.

Hun er på størrelse med en labrador og har en brun og hvid pels.

Hun er som sagt god med andre hunde, og hun nyder kontakt med mennesker.

Laban

Han er en stille og lidt tævnede dreng. Han vil gerne snakke, men er lidt forsigtig. Han er god med andre hunde, og går sammen med både tæver og hanner.

Han har brug for et stille og roligt hjem med folk, som har lyst til at tage alting i små step, da alting vil være nyt for ham i et hjem. Laban har brug for kærlig pleje, omsorg og tryghed.

 

Emma er en ældre dame på 10 år.

Hun har en blød og langhåret pels, og er en stor hund.

Emma er en sød og skøn tæve, som gerne vil snakke og elsker at blive kælet.

Hun søger en familie, som har tid og lyst til at give hende et otium, hvor der rigtig bliver græset om hende i hendes sidste tid. Hun vil så gerne ud i et hjem, så hun ikke skal ende sine dage på internatet.

Billy er 7-8 år.

Han er en korthåret blandingshund, og er en stor størrelse hund.

Billy er en rigtig sød, rolig og social dreng, som leder efter sit helt eget hjem med en masse nærvær og omsorg. På trods af sin lidt høje alder er han stadig en frisk dreng.

Han blev i 2010 indleveret på internatet af en græsk mand, som fandt ham på gaden.

 

Sigge er 5-6 år.

Han har en sort pels og er en mellem størrelse hund.

Rocky er omkring 7 år.

Han er en lille robust herre med en sort pels og hvidt bryst og poter.

Rocky er forsigtig, men ikke så forsigtig, at han ikke bliver nysgerrig, når man kommer på besøg i hans indhegning. Man kan mærke, at Rocky ikke er vant til mennesker, hvorfor han trænger til en rolig hånd, samt en familie som kan give ham den tillid og kærlighed som han mangler.

Lotus, tæve

mellem størrelse, lang pels