Balto

Balto

 

Balto er en meget glad, kærlig og tillidsfuld dreng.

(Født d. 01-07-11, vejer 21 kg og er 58 cm høj.

 

Han har en fin halvlang hvid pels med brune aftegninger. Han er en stor hund, og er af racen setter.

 

Balto er en meget kontaktsøgende hund, som elsker at blive nusset og putte i sofaen. I sengen søger han altid en plads tæt på og giver gerne lige et puf med hovedet eller poten når det er tid til nus. Han er meget glad for mad og læringsvillig. Han har allerede lært at sitte, dæk og pote. Han er lydig og lystrer alt det jagtgenet tillader.

 

Da Balto er en jagthund, betyder det også, at han højest sandsynligt ikke vil kunne lære at gå uden snor. Hjemme ved plejefamilien har han lært, at han kun spiser af sin egen mad skål og skraldespanden og mad på bordet er forbudt - så det rører han aldrig. Han er glad for den anden hund hos plejefamilen, særligt når han gerne vil lege.

Baltos nye familie skal vide, at han kan lyde voldsom når han leger og er glad, dog er dette er meget almindeligt for racen. Derfor bør han nye familie ikke have små børn.

 

Han kom til Danmark d. 21-04-16 sammen med fire andre hunde, så mange ting har været helt nye for ham. Han er renlig, god til at køre bil og han elsker at gå tur og være i hundeskoven. Han er social og god med andre hunde og mennesker. Når han trænger til at komme ud gør han. Han kan fint være alene hjemme uden at ødelægge noget. Han hyler dog gerne det første stykke tid til han bliver træt.

 

Balto blev fundet sidste sommer i et standområde nær Chania. Her var han fyldt med store sår med mider, og han har spist alt muligt blandt andet sten/grus, hvilket hans tænder bærer præg af. Han har været til dyrlægen d. 09/05-16 for at få renset og fjernet et par tænder. De sidste par måneder har Balto været bilhund og boet bag internatejerens Linda Lucas' bil.

 

Han søger nu sin helt egen familie, som vil give ham en ekstra chance i livet og tilbyde ham en masse kærlighed og nærvær i de stadig mange år han har endnu.

 

Han befinder sig i øjeblikket i pleje i Rødding i Sydjylland. Hvis du synes, at Balto skal være dit nye familiemedlem, skal du skrive til kontakt@krgh.dk, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv, alder, familie, bolig, andre dyr, hunderfaring og hvilken hverdag Balto vil få hos dig.

 

(Han er kastereret, har hundepas med 1 rabies- og 2 basisvaccinationer, er orme- og loppebehandlet, chippet og registreret i Dansk Hunderegister).