Ben

Ben

 

Ben er en venlig, rar og sød dreng.

(Han er 5 år, vejer 24 kg og er 55 cm høj.

 

Han har en blød og fin kort sort pels med brune aftegninger og er på størrelse med en labrador. Ben minder om en græsk harehund i udseende.

 

Ben er en god dreng, som er social med andre hunde. Han er tillidsfuld og elsker menneskekontakt og kæl, når han har set folk an.

 

 

Han er lige ankommet til Danmark, så alting her er nyt for ham. Ben har været alt for længe på internatet, så han skal lige lære alle de nye ting at kende her i Danmark.

Han er dygtig til at gå tur i sele og snor, han er renlig og ødelægger ingenting. Selvom han har boet alene på internatet i mange år holder han af selskab, så det vil kun være en glæde at vise ham, hvor dejligt livet kan være i Danmark.

 

Ben skal stadig lære at bo hos en familie i et hus og vænne sig til alle de mange nye lyde, som hører sig til, da der er mange lyde som kan forskrække ham, så det skal han lære med positiv indlæring, masser af godbidder, ros, tid og ubetinget kærlighed til ham.

 

Han nyder at sole sig på i plejefamiliens have og elsker et godt kødben, som han rigtig hygger sig med- Ben vil være glad for at bo sammen med en anden god hund.

 

Historie: Ben kom til internatet i Kaina som hvalp sammen med sin søster Nanna, som for nogle år tilbage fik hjem i Sverige.

 

Han søger nu sin helt egen familie, som vil give ham en ekstra chance i livet og tilbyde ham en masse kærlighed og nærvær i de stadig mange år han har endnu.

 

Han befinder sig i øjeblikket i pleje i Herlufmagle. Hvis du synes, at Ben skal være dit nye familiemedlem, skal du skrive til kontakt@krgh.dk, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv, alder, familie, bolig, andre dyr, hunderfaring og hvilken hverdag Ben vil få hos dig.

 

(Han er kastereret, har hundepas med 1 rabies- og 2 basisvaccinationer, er orme- og loppebehandlet, blodprøvetestet, chippet og registreret i Dansk Hunderegister).