Pontos

Pontos

 

Pontos er en glad, sød og venlig dreng

(Han er ca. 2 år, vejer ca. 27 kg og 59 cm høj).

 

Han har en smuk glat og blød pels i hvid og brune nuancer, og er på størrelse med en labrador.

 

Han er lidt forsigtig overfor nye mennesker, men falder hurtigt til ro og vil nusse. Pondos holder meget af sine kødben og sin søster Zindy, ja alle andre hunde.

 

 

Pondos og Zindy har været længe på internatet på Kreta sidn, at de var små og kom til Danmark den 14.6-18 i pleje, så altid her i Danmark er nyt for Pontos. Han er helt renlig, ødelægger ingenting og er i gang med at lære at gå i sele og snor.

 

Han søger nu sin helt egen familie, som vil give ham en ekstra chance i livet og tilbyde ham en masse kærlighed og nærvær. Da han er en stor hund, vil det være tilrådeligt, at han bor hos en familie med en have, som selvfølgelig skal være sikkert indhegnet.

 

Han befinder sig i øjeblikket i pleje på Sjælland. Hvis du synes, at Pontos skal være dit nye familiemedlem, skal du skrive til kontakt@krgh.dk eller kontakte Karin på tlf: 21383612, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv, alder, familie, bolig, andre dyr, hunderfaring og hvilken hverdag Pontos vil få hos dig.

 

(Han er kastreret, har hundepas med 1 rabies- og 1 basisvaccinationer, er orme- og loppebehandlet, blodprøvetestet, chippet og registreret i Dansk Hunderegister).