Minnie

Minnie

 

Minnie er en sød, kærlig og tillidsfuld pige.

(Hun er født d. 01-05-17, .. kg og .. cm høj)

 

Hun har en glat og smuk sort pels, og er en lille lavbenet hund.

 

Minnie nyder at lege hele dagen i haven med sin bror Mickey og de andre hunde hos plejefamilien. Hun elsker at sidde på skødet og blive nusset og kælet.

 

Minnie og hendes bror Mickey er lige ankommet til Danmark efter at have været i privat pleje på Kreta.

 

De har boet på gaden sammen med deres forældre indtil de blev fundet af nogle turister.

Da redningsaktionen blev sat ind var deres mor desværre ikke til at finde nogle steder - der blev sat sedler op, men det gav intet. Deres far derimod har fået en kærlig familie i Østrig.

 

Minnie er næsten renlig om natten - og om dagen helt renlig ved hyppig luftning. Hun skal lære alle basis hvalpeting så som gåtur i sele og snor, miljøtræning, alene-hjemme-træning mm.

 

Hun søger nu sin egen familie, som vil give hende en ekstra chance i livet med en masse kærlighed og nærvær. Hendes højeste ønske er at finde en familie, som har tid og plads til både hende og hendes bror. De er to små nemme hvalpe, som har de bedste intensioner til alle mennesker og dyr.

 

Hun befinder sig i øjeblikket i pleje på Sjælland. Hvis du synes, at Minnie skal være dit nye familiemedlem, skal du kontakte foreningen på: kontakt@krgh.dk eller Karin på tlf: 21383612, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv, alder, familie, bolig, andre dyr, hunderfaring og hvilken hverdag Minnie vil få hos dig. Husk at også at skrive din adresse og telefonnummer.

 

(Hun har hundepas med 1 rabies- og 1 basisvaccinationer, er orme- og loppebehandlet, chippet og registreret i Dansk Hunderegister.