Mickey

Mickey

 

Mickey er en sød, kærlig og tillidsfuld dreng.

(Han er født d. 01-05-17, .. kg og .. cm høj)

 

Han har en glat og smuk sort pels, og er en lille lavbenet hund.

 

Mickey nyder at lege hele dagen i haven med sin sister Minnie og de andre hunde hos plejefamilien. Han elsker at sidde på skødet og blive nusset og kælet.

 

Mickey og hans søster Minnie er lige ankommet til Danmark efter at have været i privat pleje på Kreta.

 

De har boet på gaden sammen med deres forældre indtil de blev fundet af nogle turister.

Da redningsaktionen blev sat ind var deres mor desværre ikke til at finde nogle steder - der blev sat sedler op, men det gav intet. Deres far derimod har fået en kærlig familie i Østrig.

 

Mickey er næsten renlig om natten - og om dagen helt renlig ved hyppig luftning. Han skal lære alle basis hvalpeting så som gåtur i sele og snor, miljøtræning, alene-hjemme-træning mm.

 

Han søger nu sin egen familie, som vil give ham en ekstra chance i livet med en masse kærlighed og nærvær. Hans højeste ønske er at finde en familie, som har tid og plads til både ham og hans søster. De er to små nemme hvalpe, som har de bedste intensioner til alle mennesker og dyr.

 

Han befinder sig i øjeblikket i pleje på Sjælland. Hvis du synes, at Mickey skal være dit nye familiemedlem, skal du kontakte foreningen på: kontakt@krgh.dk eller Karin på tlf: 21383612, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv, alder, familie, bolig, andre dyr, hunderfaring og hvilken hverdag Mickey vil få hos dig. Husk at også at skrive din adresse og telefonnummer.

 

(Han har hundepas med 1 rabies- og 1 basisvaccinationer, er orme- og loppebehandlet, chippet og registreret i Dansk Hunderegister.

 

Magna est in lobortis at magnisaratu lectus placerat a nibh egestas nama velit vestibulum montes.