Zindy

Zindy

 

Zindy er en sød, kærlig og rar pige.

(Hun er omkring 2 år, vejer 23 kg og 55 cm).

 

Hun har en smuk blød pels i hvid og brune farver. Hun er på størrelse med en labrador.

 

Zindy elsker at lege med andre hunde med halen i sky og holder utrolitg meget af sine bamser, kødben og sin bror Pondos.

Hun er lidt forsigtig over for mennesker, men falder hurtigt til ro og vil kæle og nusse.

 

Zindy og Pondos har været på internatet på Kreta siden, at de var helt små og kom til Danmark den 14.6-18 i pleje. Alting her i Danmark har været helt nyt for dem. Zindy er helt renlig, ødelægger ingenting og er i gang med at lære at gå tur i ske og snor.

 

Hun søger nu sin egen familie, som vil give hende en ekstra chance i livet med en masse kærlighed og omsorg. Da hun er en stor hund, vil det være tilrådeligt, at hun bor hos en familie med en have, som selvfølgelig skal være sikkert indhegnet.

 

Hun befinder sig i øjeblikket i pleje på Sjælland. Hvis du synes, at Zindy skal være dit nye familiemedlem, skal du kontakte foreningen på: kontakt@krgh.dk eller Karin på tlf: 21383612, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv, alder, familie, boligforhold, andre dyr, hunderfaring og hvilken hverdag Zindy vil få hos dig.

 

(Hun er steriliseret, har hundepas med 1 rabies- og basisvaccinationer, blodprøvetestet, er orme- og loppebehandlet, chippet og registreret i Dansk Hunderegister).