CilleAgapi

SUCCESHISTORIER

Kretahunde

 

 

Cille Agapi

 

Cille blev fundet sommeren 2008 i byen Pefkohori i Halkidikiområdet i det nordlige Grækenland. To turister, kom tilfældigt forbi og så hende i en dyrehandlers vindue. Hendes bur var stillet i vinduet med solen bagende på ruden. I samme lille bur var en anden hvalp. De manglede frisk vand og ordentlig mad og var begge magre og dehydrerede. Varmen i vinduet var uudholdelig, og begge hunde havde ikke kræfter til meget andet end bare at sove.

Turisterne tog et billede af hundene, mens de var ved dyrehandleren.

Her ses de to hvalpe i det lille bur i vinduet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turisterne besluttede sig for at købe begge hunde, for at redde dem fra den forfærdelige situation. De betalte derfor 160 euro for dem og bragte dem til et nærtliggende internat.

Cille ankom til internatet, hvor jeg arbejdede, midt på dagen. Hun var meget stille og reserveret. Hun spiste dog godt og så sund og rask ud bortset fra, at hun var en smule undervægtig. Med sin store appetit genvandt hun sin styrke i løbet af nogle dage. Jeg forelskede mig i hende med det samme, og brugte tid med hende hver eneste dag. Lidt efter lidt blev hun mere og mere modig og legesyg, som hvalpe jo er. Det var fantastisk at se. Vi flyttede hende fra et lille bur til et værelse med 6 andre hvalpe, hvoraf hun var den mindste. Trods hendes lille størrelse var det hende, der endte med at være frækkerten og hapse de andre i halerne i leg og forsøge at gemme sig bag kurvene bagefter. En rigtig lille vovehals! I hendes tid på internatet havde hun det dejligt. Hun nød sit nye selskab, men manglede dog lidt mere menneskelig kontakt. Jeg legede med hende hver dag i min. en time, men hun havde stort behov for at blive kælet for, og trivedes derfor bedst ved en familie, hvor hun fkune få en god portion opmærksomhed.

I slutningen af sommeren bragte jeg Cille til Danmark. Hun var med mig ombord på flyet. Hun er en rigtig lille charmebasse, som alle holder af og hun blev lynhurtigt en uundværlig del af vores familie. Hun er min lille guldklump, og er med mig næsten overalt. Fantastisk temperament, god til at omgås andre hunde, mennesker og børn, rolig, glad – alt i alt en helt igennem skøn familiehund.

 

 

Succeshistorier