Hippi

SUCCESHISTORIER

Kretahunde

 

 

 

HIPPI

 

Jeg havde længe ønsket mig en hund, og da jeg en dag bladerede hjemmesider igennem, faldt mit blik på en annonce om en lille hund fra Kreta, der manglede et hjem. Allerede der var jeg solgt.

Hun så bare så sød ud!

Jeg talte både med Karin og Susanne fra foreningen, begge fantastisk hjælpsomme med informationer, og vi fik en god snak om, hvad det var for en hund.

For mig var det nemlig rigtigt vigtigt, at mig og hunden ”passede” sammen at vi havde de samme behov, og heldigvis kunne jeg mærke at Susanne var af samme mening – jeg følte mig i trygge hænder.

Et par dage efter tog jeg op til Susanne, der havde hunden i pleje.

Og her blev jeg solgt til stanglakrids med det samme.

Hippi var lige så morsom, kælen, kvik og kærlig som jeg havde drømt om. Heldigvis kunne jeg hurtigt få hende hjem til mig på Nørrebro, så vi kunne få startet en hverdag sammen.

Hippis og mit liv faldt i hak med det samme. Inden jeg fik hende havde jeg gjort mig mange tanker om, hvordan det ville være at bo sammen med en forhenværende gadehund, og jeg havde forberedt mig på,at der godt kunne komme udfordringer af forskellige slags.

Men Hippi er simpelthen den nemmeste hund jeg nogensinde har mødt! Hun blev renlig efter 2 dage, hun sover til kl. 10, hun gøer ikke, hun er venlig over for alle, og hun er også så tilpas selvstændig, at hun ikke har problemer med at være alene hjemme. Desuden har hun så meget personlighed, at hun både kan få mig - men også alle mine venner - til at dø af grin når hun fx. står på bagbenene og ”danser” mens hun slår poterne sammen i håb om at få noget tun, pølse, eller hvad der ellers er på bordet.

Nu har jeg efterhånden haft Hippi i en lille måned, og Hippi og jeg er allerede de bedste venner i verden.

Jeg er så lykkelig over at jeg gav en gadehund en chance

(og hun gav mig en). Jeg kunne ikke være mere lykkelig og tilfreds!

 

Kærlig hilsen

Anna og Hippi

 

 

Succeshistorier