Loui

SUCCESHISTORIER

Kretahunde

 

 

 

LOUI

 

Vi er en familie med hundeerfaring fra en Border Collie gennem 12 år. Molly fik vi af en bekendt fra Færøerne. Vi har ikke haft hund siden 2008. Min familie havde længe ønsket sig en ny hund, mens jeg ikke helt var klar, da jeg syntes, vi rejste for meget.

I september måneden læste jeg i vores lokalavis om Karins Hundepension og Karins engagement i Kretahunde. Den artikel blev ved at spøge i mit hoved og jeg måtte læse mere på nettet. Der var billeder af de hjemtagne hunde, der søgte nye familier og tænk der var lige en der mindede fantastisk om vores 1. hund nemlig Sooty nu Loui.

Efter en indre dialog blev jeg enig med mig selv om, at skulle vi have hund, skulle det være nu, mens de 2 mindste stadig havde lidt interesse i at have hund (de er 12 og 16 år). Så fremlagde jeg det for min mand og vi blev enige om at køre ud og hilse på Loui i efterårsferien. Det var kærlighed ved første blik og vi besluttede, at han skulle have et hjem hos os.

Loui skaber daglig glæde for os alle sammen med hans hundekunster. At han er en gadehund, er der ikke tvivl om, men han har et godt gemyt, der lader sig påvirke til at modtage gode manerer- måske lige på nær det med at grave hele haven op!! Så er han den største kælepotte, der findes og befinder sig bedst på arm eller læggende i skødet. Han kan finde på at ”kalde på mig” for at få mig til at sætte mig i min stol ved brændeovnen, så vi kan hygge os. Han er blevet god til at gå tur og kræver sin daglige ture ved at lægge sig ved døren og ”kalde” når det er tid. Dog er det stadig ikke sjovt at møde store lastbiler eller en barnevogn kan også være faglig nogen dage.

Sneen har bare været det bedste, selvom det var koldt. Især når vores store drengs hund, en hvid Schæffer, er på besøg går den vilde jagt gennem sne og hele haven. Hvis den yngste dreng også er med ude at lege og kaster snebolde man skal fange, er dagen reddet.

Hilsen

Familien Rasmussen/Andersen i Næstved.

 

Succeshistorier