Dejlige skønne Anton søger nyt hjem

Anton er 7-8 år, men stadig en frisk dreng på 13 kilo og ca 35 cm fra gulv til skulder – og et typisk Kokoni græsk mix

Anton kom til Danmark i 2016, og har været i ”samme familie” siden, dog med et skift til ejers forældre – pga skilsmisse

Anton kan passe ind i mange familier, dog ønsker vi at han skal have lov til at komme i en familie UDEN små børn. Men gerne hos en rolig familie, eller evt en pensionist med tid og kærlighed, og som vil elske at have en bedste ven i Anton, til gåture samt putte i sofa og seng

En anden hundeven i hjemmet ville også fungere

——————————————————————

Her er beskrivelsen fra nuværende ejer:

Anton, den bedste puttemakker. Han er rolig af sind, og elsker hyggetid i sofaen. Han sover helst helt op ad en. Han kan godt komme til at snorke lidt, eller småbjæffe i søvne, så er det en rigtig god lur

😅

Anton er altid frisk på en lang gåtur, han går pænt i snor, men når han kommer hjem nyder han at få sig en morfar. Han kan med alle hunde, men på den front er han en bestemt herre, og han lader den anden hund vide når de har nået hans grænse.

Han har det seneste år boet sammen med en relativ ung hund, og det har fungeret uden problemer.

Anton blev “storebror” til en menneskebaby da han havde været hos os i 3 år, hvis han selv kunne vælge er det ikke en titel han vil have igen. Børn er i hans øjne tålelige, men bedst når de går hjem.

Han er meget tillidsfuld, og der er næsten ingen grænse for hvad han vil gøre for en lækker godbid. Anton fortjener et hjem med rolige rammer, og en masse kærlighed!

Det er med meget tungt hjerte at vi er nødt til at finde en anden familie til ham, men en skilsmisse og andre uforudsete ting er desværre sket.

Anton kom til Danmark i 2016, og vi regnede med at vi ville få en hund som var mærket på den ene eller anden måde af starten på hans liv, men han viste sig at være vores drømmehund på alle punkter. Han har dog en sjov vane med at hyle når telefonen ringer, eller kirkeklokkerne går igang og han er ikke vild med nytårskrudt, han er fyldt med personlighed

😍

Anton blev skudt til at være 1 år da han kom hertil, men jeg vores dyrlæge mente han nok nærmere var 2 år, vurderet ud fra hans tænder. Det vil sige idag er han 7-8 år.

Jeg kunne skrive en lang roman om skønne Anton, og måske har jeg allerede gjort det, men jeg kunne skrive meget mere, for han er en fantastisk fyr. Den familie han kommer til, er meget heldig!

————————————————

Hvis interesse, så skriv en mail: kontakt@krgh.dk, og fortæl lidt om dig/Jer, og hvilket liv Anton vil få hos dig/Jer

❤️