Hvis du skal på ferie på Kreta og ikke har mulighed for at hjælpe til med det praktiske eller økonomiske, findes der også en anden måde at hjælpe på. Det kan være som ledsager, for en eller flere af de mange hunde der finder et hjem i Danmark eller Sverige og bare venter på at kunne rejse.

SÅDAN FOREGÅR DET:

Som ledsager vil du være den ansvarlige for hunden under flyveturen. De fleste hunde opholder sig i lastrummet i deres bur under flyvningen, med mindre, at du rejser med et selsskab, hvor det er tilladt at have hunde med i kabinen (det er meget sjældent), hvor de sidder i deres bur, på gulvet ved din plads. Typisk vil hundene have brug for at komme til Danmark eller Sverige.

Udover din egen billet, koster det dig ikke noget, vi sørger for betaling af hundebilletten. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt, at du lægger pengene ud, som du så får refunderet så hurtigt som muligt. Papir arbejdet sørger vi også for!

ALT DU SKAL GØRE er at vente udenfor lufthavnen inden du tjekker ind. Her vil du mødes med den person der kommer med hundene, som så hjælper med at få tjekket hundene ind. Når hundene er tjekket ind, bliver de sendt afsted på båndet og ud til flyveren. Kabinehunde skal DU tage med gennem security og op i kabinen.

Når flyveren så lander igen ved den endelige destination, skal du hente hunden/hundene i “stor bagage”, ved siden af der, hvor du også henter dine egne kufferter. Når I kommer ud af bagage afhentningen og gennem tolden, vil der stå nogen udenfor og tage imod hundene og overtage derfra. Og det var det! Du har nu hjulpet en hund/hunde på vej til deres nye hjem.

Hvis du stadig synes, at det lyder som noget du har lyst til at hjælpe med, kan du kontakte os på email: kontakt@krgh.dk.

Vær dog opmærksom på, at ikke alle flyselskaber tillader hunde ombord og generelt for alle charter flyvninger tillades det ikke.

HJÆLP BEGGE VEJE – også på turen ud, uden at skulle ledsage hunde! Ofte har vi tomme hundebure der skal retur til Kreta eller andre ting der er samlet ind til internatet. Så hvis du har en tom kuffert, eller plads under armen, så sig endelig til 🙂