Vi vil gøre, alt hvad vi kan for, at en adoption gennem vores forening bliver en god oplevelse for både dig og hunden.

Er du klar til at give et trygt, godt og blivende hjem til en af de mange gadehunde på Kreta, bedes du sende os en mail på kontakt@krgh.dk, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv – alder, familie, boligforhold, andre dyr, hundeerfaring og hvilken hverdag hunden vil få hos dig.

Det kan være, at du allerede er faldet for en af hundene i vores album eller, at du kommer med åbent sind og bare gerne vil hjælpe en tilfældig hund til en bedre tilværelse i Danmark.

For at være sikre på, at du ved hvad du går ind til, har vi skrevet lidt omkring at adoptere en gadehund, og om de forventninger vi har til en adoptionsfamilie.

Hvis du vælger at få en gadehund i stedet for en hund fra en kennel eller et internat i Danmark, skal det være fordi du ønsker at hjælpe en gadehund til et bedre og mere værdigt liv hos dig i Danmark. Det kræver, at du tager udgangspunkt i det faktum, at hunden er en gadehund og sjældent har erfaring med at bo i et hjem, og du kan derfor ikke forvente, at hunden er renlig og velopdragen. Det er noget du selv skal lære hunden, når du får den hjem.